Barion Pixel
zoldoceankerteszet@gmail.com

Fizetési és szállítási feltételek

Fizetéssel kapcsolatos információk


Fizetés utánvéttel

GLS házhozszállítással a futárnál: Megrendelését az átvételkor fizetheti készpénzzel vagy bankkártyával.
GLS csomagpont/csomagautomatánál: Megrendelése ellenértékét az átvételkor bankkártyával tudja kiegyenlíteni.
Foxpost csomagautomata: Megrendelése ellenértékét az átvételkor bankkártyával tudja kiegyenlíteni.

Fizetés előreutalással

Fizetési lehetőségként Önnek módjában áll a rendelését utalással rendezni, ez esetben a megrendelési folyamat végén feltüntetett végösszeget az alábbi bankszámlaszámra várjuk, a megrendelést vagy a megrendelőt azonosító közleménnyel:

Muka Eszter

OTP Bank

11742348-21460155

PayPal fizetés

Mi az a PayPal? A PayPal a legbiztonságosabb internetes fizetési mód!
A PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt.

Hogyan történik egy fizetés?
Amikor a webáruházunkban kiválasztott terméket/termékeket szeretné kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetjük a PayPal oldalára, ahol két lehetősége van:

  1. Ha már rendelkezik PayPal fiókkal, csak be kell lépnie PayPal felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt.
  2. Ha még nem rendelkezik PayPal fiókkal, akkor először létre kell hoznia egyet. PayPal fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyájának adatait kell megadni! Amennyiben arra kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattintson a www.paypal.com oldalra.

PayPal fiók létrehozásakor bankkártyája adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal csak akkor terheli meg, ha PayPal egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez.


Barion
Webáruházunkban rendelésed értékét lehetőséged van Barion bankkártyás fizetési lehetőséggel kiegyenlíteni valamennyi szállítási mód választása esetén. A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Bankkártyád adatai webáruházunkhoz nem jutnak el, bankkártyás fizetéskor átirányítunk a BARION fizetőoldalára, így a fizetés nem a webáruház oldalán történik.

Szállítási feltételek

A rendeléseket hétfő, kedd és szerdai napokon indítjuk útjára a választott szállítási móddal.

Magyar Posta
Posta ajánlott levél: 900 Ft
Kizárólag abban az esetben, ha a rendelés csak vetőmagot tartalmaz, mennyiségi korlát nincsen.

Posta csomagautomata: 1200 Ft
Előre fizetés (utalás, PayPal, bankkártya) esetén vehető igénybe.

MPL Posta Pont: 2000 Ft
Előre fizetés (utalás, PayPal, bankkártya) esetén vehető igénybe.

Átvétel GLS csomagponton

Rendelését már több mint 1100 csomagponton és csomagautomatánál átveheti.

Szállítási költség
GLS csomagpont/csomagautomata előre fizetéssel
1800 Ft
GLS csomagpont/csomagautomata utánvéttel
2200 Ft

A GLS csomagpontok helyei az alábbi hivatkozáson tekinthetők meg:
https://csomag.hu/hu/csomagfeladas(modal:csomagpont)


Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

Szállítási költség

Előre fizetéssel
2000 Ft
Utánvéttel
2400 FtKülföldi csomagszállítás

Az alábbi országokba szállítunk: Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország, Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg.
Partnerünk a GLS, a csomag 2-3 munkanap alatt érkezik meg, ezeket a rendeléseket hétfői és keddi napon adjuk fel, hogy garantáltan megérkezzenek az aktuális héten.

Szállítási költség: 5000 Ft


Átvétel Foxpost csomagautomatánál


Szállítási költség
Foxpost csomagautomata előre fizetéssel 1300 Ft
Foxpost csomagautomata utánvéttel 1600 Ft

Elállás


Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

Az elállás feltételeit a távollévők között kötött szerződésről szóló, 17/1999. (II. 5.) számú kormányrendelet szabályozza. A törvény szerint a vásárló a szerződéstől az áru átvételét követő 14 munkanapon belül elállhat a vásárlástól. Az elállási jog külön magyarázat nélkül gyakorolható. Ebben az esetben a kifogásolt termék(ek) vételárát cégünk legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríti.

Amennyiben vásárlóként élni kíván elállási joggal, elérhetőségeink valamelyikén kérjük jelezni a szándékot. Amennyiben lehetséges, kérjük, hogy minőségbiztosítási okokból elektronikus levélben is jelezze felénk az elállást. A postai úton küldött értesítőt kérjük, hogy ajánlott küldeményként add fel, mert a postára adás dátuma csak így igazolható. Ilyen esetben cégünk a postára adás időpontját veszi figyelembe. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 munkanapon belül. Az elállási nyilatkozat a termékkel együtt is visszaküldhető, ha annak feladása igazolható. 

Felhívjuk a figyelmét, hogy a gyorsan romlandó termékek (például nem tartós élelmiszerek, vágott virág) és természetüknél fogva (higiéniai vagy egészségügyi okból) vissza nem szolgáltatható termékek (például használt fogkefe, golyósdezodor, fehérnemű, kozmetikumok, étrend-kiegészítők) esetén nem állhat el a fogyasztó a szerződéstől. A higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékek visszaküldésére is van lehetőség, amennyiben a csomagolást, a védőfóliát még nem bontotta fel, vagyis a terméket még nem vette használatba.

Felhívjuk a figyelmét, hogy az elállás nem gyakorolható a joggal való visszaélés tilalmába ütköző módon. Ennek megfelelően Ön csak akkor gyakorolhatja jogszerűen elállási jogát, ha a megvásárolt termékeket hiánymentesen juttatja vissza. A teljes vételárat csak valamennyi megrendelt és átvett termék hiánytalan visszaszolgáltatása esetén áll módunkban visszafizetni. Kérhetjük a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenését, illetve ésszerű költségeinek megtérítését.

A Vásárló a megrendelt terméke(ke)t postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttathatja vissza a címünkre. Ilyenkor a Vásárlót kizárólag a termék visszaküldésével kapcsolatosan felmerült költségek terhelik. Az utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkat a vásárlónak kell megtérítenie.